• 013 - 543 39 60

Sportief Tilburg - De Sport- & Outdoorwinkel in Tilburg

Sportieftilburg.nl is een onderdeel van de firma Sportief Snow, Travel & Adventure gevestigd te Tilburg. Met meer dan 30 jaar ervaring als outdoor- en wintersportwinkel mogen wij ons een echte specialist noemen. In de bestaansgeschiedenis van Sportief heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van outdoor & travel producten evenals wintersport en funsports georiënteerde artikelen. In onze sportwinkel vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een onbezorgd outdooravontuur.

Onze winkel & de medewerkers

Onze winkel te Tilburg bied de ultieme buitensport beleving voor de echte globetrotter. Je vind er alles onder 1 dak voor de fervente reiziger. Of je nu op reis gaat naar Zuid-Oost Azie, een trektocht of stedentrip wil maken of toch gewoon in Nederland wilt blijven. Ook de wintersportliefhebber kan zijn hart ophalen in onze wintersport speciaalzaak. In onze bijna 1000m2 winkel vind je een zeer uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Daarbij krijg je uiteraard een gedegen advies van onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. 

Sportieftilburg.nl

Op Sportieftilburg.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor tal van producten uit het assortiment van onze sportwinkel. Het internet winkelen bij Sportieftilburg.nl biedt u dan ook alle zekerheden die u als consument van ons gewend bent in onze winkel. Zo krijgt u altijd volledige garantie op alle artikelen en kunt u deze retourneren als het product niet voldoet aan uw verwachtingen.
Heeft u vragen over een product? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven hier graag verdere uitleg over.

Wintersport speciaalzaak

Sportief  - wintersport specialist - personeelSportief is niet alleen een outdoorwinkel, maar ook een wintersport speciaalzaak. In het wintersportseizoen bouwen we onze zaak bijna volledig om tot wintersportwinkel. Zowel snowboarders als skiërs kunnen terecht bij onze wintersportwinkel. Niet alleen verkopen we snowboards, ski's en wintersportkleding - bij ons kun je ook terecht voor het onderhoud van je ski's en snowboard. Onze wintersportwinkel is gespecialiseerd in producten voor zowel startende wintersporters als de doorgewinterde snowboarder en skiër. Je kunt bij ons dus zowel voor hardwaren als wintersportkleding terecht. Ook accesoires ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Ga je voor het eerst wintersporten en wil je niet alles hoeven te huren? Kom dan bij ons langs en laat je adviseren door onze wintersportadviseurs. Zij worden jaarlijks getraind in de nieuwste modellen en weten dus precies wat je nodig hebt voor een geweldige wintersportervaring. 

Onze wintersportwinkel is één van de meest complete speciaalzaken op het gebied van wintersport. Van ski's en snowboards tot wintersportkleding en bescherming - bij ons vind je het allemaal. Ook de benodigde accesoires kun je gewoon bij ons in de wintersportwinkel en de winterafdeling van onze webshop vinden. 

Onze outdoor- en wintersportwinkel is gevestigd op:

Professor Goossenslaan 26
5022 DM Tilburg 

Outdoorwinkel Sportief Tilburg - Buitenkant