• 013 - 543 39 60

Winkel preview

 

Onze winkel: 1000 m2 winkelplezier! 

Sportieftilburg.nl is een onderdeel van de firma Sportief snow, travel & adventure gevestigd te Tilburg. Onze firma bestaat inmiddels meer dan 30 jaar lang. In de bestaansgeschiedenis van Sportief heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van outdoor & travel producten evenals wintersport en funsports georiënteerde artikelen.

 

Onze winkel & de medewerkers

Onze winkel te Tilburg bied de ultieme buitensport beleving voor de echte globetrotter. Je vind er alles onder 1 dak voor de fervente reiziger. Of je nu op reis gaat naar Zuid-Oost Azie, een trektocht wil maken, een Stedentrip of toch gewoon in Nederland wilt blijven. In onze bijna 1000m2 winkel vind je een zeer uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Daarbij krijg je uiteraard een gedegen advies van onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. 

 

Sportieftilburg.nl  

Op Sportieftilburg.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor tal van producten uit ons brede assortiment. Het internet winkelen bij Sportieftilburg.nl biedt u dan ook alle zekerheden die u als consument van ons gewend bent in onze winkel. Zo krijgt u altijd volledige garantie op alle artikelen en kunt u deze retourneren als het product niet voldoet aan uw verwachtingen. 

 

Adresgegevens

Professor Goossens 26
5022 DM Tilburg