• 013 - 543 39 60

Op zoek naar je favoriete merk?

Bel ons op 013-5433960

Bel nu

  • 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Ruilen of geld terug op online aankopen
  • Bezorgen in NL en BE

Hanwag wandelschoenen

Een mooi paar Hanwag wandelschoenen kunt u vinden bij Sportief Tilburg. Sportief Tilburg heeft een uitgebreid assortiment van wandelschoenen en kan u helpen de juiste schoen te vinden waar u veel wandelplezier aan zult beleven!

Hanwag heeft voor iedereen het juiste paar wandelschoenen

Hanwag maakt al sinds 1921 de beste wandelschoenen en het bedrijf is tot op de dag van vandaag nog steeds een grote speler in de wereld van wandelschoenen. Hanwag staat bekend om zijn goede pasvorm doordat het merk verschillende leesten hanteert voor mannen en vrouwen. Ook hebben ze schoenen voor elke voet doordat ze ook speciale leesten hanteren. Denk hierbij aan een extra wijde leest voor iemand met wat bredere voeten. Hierdoor kan iemand waarvoor een regulier model te smal is, toch een paar Hanwag wandelschoenen uitzoeken.

Hoe kiest u de juiste wandelschoenen?

Maar hoe kiest u nu de juiste schoen? In onze winkel aan de Professor Goossenslaan 26 in Tilburg kunnen onze specialisten u helpen door het maken van een voetanalyse. Aan de hand van deze voetanalyse kiezen we het juiste paar wandelschoenen, van bijvoorbeeld Hanwag. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in onze webshop en bekijken welke schoenen wij verkopen. Mocht u twijfelen of vragen hebben, dan kan u altijd telefonisch persoonlijk advies vragen, dan kan dit door te bellen naar 013-5433960. Sportief Tilburg wil er uiteindelijk voor zorgen dat u naar huis gaat met de juiste wandelschoen!

Hanwag wandelschoenen

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

per pagina