• 013 - 543 39 60

Level handschoenen achtergrond

Op zoek naar Level handschoenen?

Level handschoenen - heren     Level handschoenen - dames

  • 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Ruilen of geld terug op online aankopen
  • Bezorgen in NL en BE

Level handschoenen

Koude handen op de piste zijn verleden tijd met Level handschoenen. Deze Level handschoenen kunt u kopen bij Sportief Tilburg. Sportief heeft ruim dertig jaar ervaring in het adviseren bij het kiezen van de juiste handschoenen en skikleding. Goede handschoenen zijn belangrijk tijdens de wintersport. Ze voorkomen niet alleen dat je handen te koud worden, de handschoenen van Level hebben zelfs ingebouwde bescherming!

Level handschoenen beschermen u tegen polsbreuken!

Level staat bekend om zijn innovatieve handschoenen. Zo heeft Level handschoenen in haar assortiment met de zogenaamde Biomex protectie. Dit protectie systeem is ontwikkeld om polsbreuken te voorkomen die wintersporters op kunnen lopen tijdens het skiën of snowboarden. Dit kan door middel van een soort polsbeschermer die in de handschoen is ingebouwd. Deze techniek is bedacht door Dr. Georg Ahlbaumer en alleen geïntegreerd in de handschoenen van Level. Met het Biomex systeem wordt de kans op letsel met 7,5 keer verlaagd. Daarnaast zijn handschoenen van Level vaak voorzien van een uitneembare onderhandschoen, waardoor u de handschoenen bij zowel koud als warmer weer kan gebruiken.

Level handschoenen advies

Wilt u minder kans maken op polsbreuken en handschoenen van Level kopen? Bestel ze dan in onze webshop. Wilt u de handschoenen liever even passen? Kom dan langs in onze winkel. U vindt Sportief Tilburg aan de Professor Goossenslaan 26 in Tilburg. Hier kunnen onze deskundige medewerkers u adviseren bij het kopen van het juiste paar handschoenen, van misschien wel Level!

Level handschoenen

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

per pagina