• 013 - 543 39 60

Op zoek naar je favoriete merk?

Bel ons op 013-5433960

Bel nu

  • 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • Ruilen of geld terug op online aankopen
  • Bezorgen in NL en BE

Osprey Longboard

Of u nu op zoek bent naar een Osprey longboard om er mee te spelen, of het wilt gebruiken voor dat laatste stukje van de trein naar de zaak, Sportief Tilburg heeft ongetwijfeld een geschikt board voor u! Sportief Tilburg heeft een uitgebreid assortiment en alles op voorraad.

Welk Osprey longboard past bij u?

Wanneer u een Osprey longboard koopt, moet u goed weten voor welk longboard u wilt gaan en welke discipline binnen het longboarden u wilt uitoefenen. Dit heeft namelijk allemaal invloed op het kiezen van het juiste board. De meest algemeen bekende longboards zijn:

  • Downhill: de downhill boards zijn bedoeld voor longboarders die graag heel hard willen gaan. Deze boards zijn wat lager en liggen hierdoor dichter bij de weg, daardoor kunt u meer snelheid creëren.
  • Cruiser: de cruiser boards zijn geschikt om langere afstanden mee af te leggen. Denk bijvoorbeeld aan dat laatste stukje naar uw werk of school. Dit board beschikt over een zogenaamde kicktail, hiermee kunt u het board omhoog trappen.
  • Pintail: dit is een smaller longboard met, de naam zegt het al, een puntige vorm. Deze wordt vooral gebruikt om mee te slalommen.

Samen vinden we het beste longboard voor u!

Weet u niet precies welk Osprey longboard het beste bij u past? Kom dan eens langs in onze winkel aan de Professor Goossenslaan 26 in Tilburg. Hier kunnen we bekijken welk longboard het beste geschikt is voor u. U kunt uiteraard ook online in onze webshop bestellen. Mocht u tijdens bestellen extra advies nodig hebben, dan kunt bellen naar 013-5433960. Mocht u op zoek zijn naar accessoires voor uw longboard, dan kan u ook bij ons terecht!

Osprey longboard

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

per pagina